Fă-ți iubita/iubitul să râdă! 4 comedii romantice de văzut de Dragobete!

0
566
comedii romantice

4 comedii romantice de Dragobete! Ce cadou poate fi mai frumos decât un zâmbet larg pe fața ei/ a lui? Uite niște filme amuzante de dragoste la care să te uiți cu perechea ta, și care vor reuși cu siguranță să îi smulgă cel puțin un zâmbet!

Dragostea te orbește, suferi din cauza dragostei, dar hai să și râdem din dragoste! Mai jos găsești 4 comedii romantice mai vechi, dar care îți pot transforma o zi banală într-una în care să râzi cu gura până la urechi. Iată-le:

  1. The Proposal, 2009, cu Sandra Bullock și Ryan Reynolds

The Proposal se bazează pe ideea inedită în care femeia îl cere de soț pe bărbat. Margaret (Sandra Bullock) este editor în New York, dar riscă să fie repatriată în țara sa natală, Canada. Pentru a evita repatrierea, lui Margaret îi vine ideea fulger de a declara că este logodită cu asistentul ei, Andrew (Ryan Reynolds), pe care îl șicanează de ani buni. Cei doi ajung chiar în vizită la părinții lui Margaret, în Alaska, unde trebuie să se comporte ca un adevărat cuplu. Întreaga poveste este presărată cu momente care cu siguranță te vor face măcar să zâmbești!

 

2. When in Rome, 2010, cu Kristen Bell și Josh Duhamel

Beth (Kristen Bell) nu mai crede că își poate găsi sufletul pereche. Însă, la nunta surorii ei din Italia, aceasta se simte atrasă de cavalerul de onoare, Nick (Josh Duhamel). Deodată, lucrurile o iau razna: după ce fură câteva monede din fântâna dragostei din Roma, Beth este urmărită peste tot de 4 indivizi amorezați dintr-o dată de ea. Între timp, și Nick îi dă atenție, însă Beth este în dubii: Nick este cu adevărat interesat de ea sau este efectul magic al monedelor furate din fântână?

 

3. Friends with benefits, 2011, cu Mila Kunis și Justin Timberlake

Ea, Jamie,  îl recrutează pe el, Dylan, pentru un post de director artistic în New York. Ambii abia se despărțiseră de parteneri. Legătura dintre cei doi începe cu regula No emotions, just sex. Regula este respectată până la un moment dat, când cei doi realizează că le este imposibil să se limiteze la atât. Deci… există doar friendship with benefits? Acest film are un răspuns.

 

4. Crazy, Stupid, Love, 2011, cu Emma Stone și Ryan Gosling

După ce află că a fost înșelat de nevastă, Cal (Steve Carrel) vrea să revină la statutul de burlac. Îi iese în cale Jacob Palmer (Ryan Gosling), un tânăr sexy care îl învață pe Cal trucuri pentru a cuceri femeile. Însă Palmer va reuși să o seducă pe însăși fiica lui Cal…

4 comedii romantice, 4 filme de vizionat împreună cu persoana iubită! Sau, de ce nu, de vizionat single, doar cu un bol cu popcorn în față, dacă nu te-a atins încă săgeata lui Cupidon 🙂

Surse info: filme-onlinesc.com, cinemagia.ro

Sursă foto: studentie.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.