JEMF revine în atenția publicului cu a patra ediție și cu un line-up care te face să spui: “Vino Mai, mai repede, vrem să ajungem la JEMF.”

JEMF FESTIVAL organizat în perioada 20-22 mai 2016 va avea loc la Balta, un colț idilic din Jimbolia, aflat în apropiere de Timișoara, Novi Sad și Budapesta. Cea de-a patra ediție a festivalului se va ține într-o locație neconvențională care va fi pe placul celor dornici să evadeze din lumea gri a orașelor și va avea în line-up nume importante autohtone și internaționale din scena muzicii electronice de DJ și live acts.
Fiind al doilea festival anunțat în luna mai, JEMF deschide în forță sezonul festivalurilor în aer liber oferind publicului un line-up complex, împărțit în 3 genuri care să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi: techno, electro și rap.

Pe scena principala, headlinerii sunt:

Monika Kruse – label boss – Terminal M, una dintre cele mai vechi, cunoscute și importante figuri ale muzicii electronice din întreaga lume;
Dennis Ferrer – label boss – Objektivity, americanul care a scris istorie cu piesa “Hey, Hey”;
NTFO – băieții ce-și au rădăcinile în Jimbolia și care au participat la toate edițiile JEMF de până acum – poate cel mai așteptat act al festivalului;
Cea mai frumoasă și apreciată DJ-iță de origine napoletană – Deborah de Luca – cunoscută și ca “Senzația internetului” datorită ascensiunii rapide de care s-a bucurat în rândul iubitorilor de techno;
Membrii agenției AlongSide Artists – cunoscuți pentru faptul că nu te lasă să stai locului nici o secundă;

Subcarpați – trupa care prin versurile sale pline de mesaj adună oameni din toată țara;
The one and only – Macanache – omul care acum câțiva ani doar visa să faca Rap și a demonstrat prin succesul de care se bucură că visele pot deveni realitate;
Nu în ultimul rând, vor fi prezenți artiști celebri din Serbia și Ungaria – Lea Dobricic și Marko Nastic.

JEMF își propune să fie un “border festival” care să reunească cel puțin 3 comunități prin intermediul unei singure formule magice – dragostea pentru muzică: românii, sârbii și ungurii. Organizatorii se așteaptă la 5000 de party people pe durata celor 3 zile de festival. Festivalul din Jimbolia va reuni anul acesta peste 70 de artiști care vor concerta, timp de trei zile, pe cinci scene. Organizatorii au pus deja în vânzare abonamente promoționale, care costă 59 de lei – ofertă valabila doar până în data de 10 aprilie – și pot fi achizitionate online de pe www.bilete.ro, sau de la partenerii oficiali ai festivalului. Începând cu 11 aprilie prețul biletelor va fi 89 lei.
De asemenea biletele s-au pus în vânzare și pe tickets.jemf.ro, dar și în locații fixe din Timișoara (Ginko Café, Ericks) și Jimbolia (Joben Pub).

Saptamana ce urmează va aduce line-up-ul final și biletele ce conțin oferta de camping & parking precum și schema festivalului, ce va cuprinde zona de relaxare, food court, diverse activități culturale & sociale și boutique-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here