DSC_0080 (1)Târgul de cadouri Handmade and Design „For the love of Fashion” ne-a întâmpinat de această dată în preajma Sfântului Andrei și al lui Moș Nicolae, cu deja bine-cunoscutele accesorii fashion de o frumusețe aparte.

Într-o după-amiază ploioasă, ne-am ocupat câteva ceasuri cu o plimbare prin lumea fashion-ului Handmade. Produse care mai de care mai interesante ne-au furat privirile, îngreunându-ne astfel decizia cu ce cadouri să alegem.

Săpunuri cu un parfum amețitor, brățări, coliere, jucării și accesorii pentru brazii de Crăciun, ce să alegi mai întâi? Prețurile accesibile au făcut ca târgul să fie și mai prietenos, alături de producătorii autohtoni foarte zâmbitori chiar și într-o zi friguroasă la final de Noiembrie.

Târgul For the Love of Fashion, care și-a deschis cutia cu surprize la The Vintage Pub, încurajează și susține creatorii români din domenii variate, de la produse pentru îngrijire corporală și până la globuri decorative pentru momentele speciale de Crăciun.

DSC_0097 (1)
Noi am fost plăcut impresionați, iar printre gazdele prietenoase de astăzi de la Vintage Pub s-au numărat:

I WOOD BE-„O lume unde lemnul este mai valoros decât diamantul” sunt cuvintele care într-adevar li se potrivesc mănușă. Elena este la început cu activitatea, ea se reprofilează pe lemn, iar pasiunea pe care o are pentru acest material se poate vedea în majoritatea produselor create de ea. Pentru moment, mica și interesanta ei afacere merge mai mult pe partea culturală. În acest sens, cel mai mult ne-au convins cerceii în forma domnișoarei Pogany, a lui Brâncuși. Elena ne-a mărturisit, cu entuziasm, că în viitorul apropiat plănuiește să își deschidă un atelier de mobilă. Mai multe puteți urmări pe pagina de facebook  I WOOD BE.

DSC_0026 (1)DSC_0066 (1)

GLOBUL ÎNFOFOLITGloburi hand-made numai bune de împodobit un brad cu adevărat fashion. Nouă ne-a atras atenția prin modelele și culorile vesele, gata să danseze și în bradul tău de Crăciun! Dacă îți doresti ca pomul de anul acesta să fie unul chic și să îți faci prietenii geloși, poți comanda și tu globuri înfofolite chiar de aici.

DSC_0027 (1)

BRĂȚARA SUCCESULUIBrățări cu șnur de toate culorile și cu pandantive delicate gata să te facă să zâmbești în orice clipă! Nu e greu să îți bucuri persoana iubită, în momentul în care îi dăruiești un astfel de cadou. Mic și încărcat cu dragoste, un așa dar nu va da greș niciodată. Am mai găsit aici și lanțuri cu medalioane din argint, frumoase de îți venea să le iei pe toate acasă! Aruncați și voi o privire aici!

DSC_0031 (1)

RENEE BOUTIQUE– Ei, aici se schimbă puțin treaba. Fetele vor înțelege la ce mă refer, de îndată ce vor vedea hăinuțele. Paiete, culori și modele de toată frumusețea. Mai mare dragul să le privești! Cu o rochie Renee Boutique nu ai avea cum să treci neobservată! Iar cum luna Decembrie vine încărcată cu evenimente speciale, te sfătuim și pe tine să arunci o privire pe pagina lor.

DSC_0045 (1)

Noi ne-am simțit foarte bine, căldură și voie-bună, gazde prietenoase și nenumărate produse care așteptau să fie împachetate cu panglici de sărbătoare, spre a fi făcute cadou. Oaspeții au avut parte și de o mică demonstrație. Rochițele speciale care au fost purtate de două modele, au defilat printre accesoriile boeme, lucru care a făcut din târgul nostru o experiență fashion demnă de notat!

DSC_0104 (1)

DSC_0096 (1)

Iată și un video care descrie perfect atmosfera de la târg!

Fotograf: Paul Stănescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here