duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru3 zile de spectacole inedite doar la Teatrul Coquette

3 zile de spectacole inedite doar la Teatrul Coquette

În perioada 14 – 16 decembrie, Teatrul Coquette va invita cu drag sa luati parte la
urmatoarele spectacole, care vor fi, fara doar si poate, pe placul dumneavoastra.
Astfel, Vineri, 14 decembrie 2018, la ora 19.30 sau Sambata, 15 decembrie 2018, la ora 19.30, Teatrul Coquette prezintă în premiera în România, ”DOUĂ SURORI ȘI UN PIAN”, de Nilo Cruz (Premiul Pulitzer pentru Dramaturgie).
În arșița Havanei, în anul 1991, la apusul erei sovietice, celebra scriitoare Maria Celia Obispo și sora ei, pianista Sofia Obispo, sunt plasate în arest la domiciliu pentru sfidarea regimului totalitar.
Viețile lor se întrețes in mod straniu cu cea a reprezentantului puterii, locotenentul Portuondo, când acesta caută din ce în ce mai mult apropierea scriitoarei.
Niște opere ascunse și un pian dezacordat ca mod de evadare, scrisori de dragoste codate ca singur liant cu lumea din afară și un întreg joc de-a șoarecele si pisica nasc speranțe, pasiuni si răstoarnă crezuri. Cât de mult poate influența politica mintea și sufletul individului?
Vă invităm să vă așezați in casa Obispo, ca intr-un decor de film si sa va lăsați furați de o poveste profund umană despre dragoste, libertate si demnitatea ființei!

Distribuția: Maria Celia Obispo – Celina Nitu, Locotenentul Portuondo – Pavel Barsan, Sofia Obispo – Ruxandra Balasu, Victor Manuel – Alexandru Mandu

Regia: Ruxandra Balasu

Scenografia: Daniel Divrician

Traducerea: Ruxandra Balasu & Celina Nitu

Foto: Alexandru Sîmbotelecan

Sambata, 15 decembrie 2018, la ora 11.00 sau Duminica, 16 decembrie 2018, la ora 11.00 si la ora 13.00, Teatrul Coquette va invita la o ”Poveste de Crăciun”, spectacol dedicat sezonului de iarna, fiind inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

În Ajunul Crăciunului, morocănoasa și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi  nepoței, Billy și Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment in care trebuie să chelutiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.

Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe sezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, spusă cu umor și veselie, pentru întraga familie.

Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Gabriela Niță

Scenografia: Daniel Divrician

Ultimul spectacol din acest program v-a avea loc, Duminica, 16 decembrie 2018, la ora 19.00, cand Teatrul Coquette vă propune o mică excursie în lumea misterelor.

O comedie polițistă, un spectacol labirint, dar nu unul spatial, ci unul cu ițe și ațe încurcate. Care sunt suspecții? Care este criminalul sau criminalii sau criminala sau criminalele? Care sunt indiciile?

Cineva raportează găsirea unui cadavru, care dispare brusc până la venirea poliției. O fi fost o simplă farsă? O fi unul dintre cazurile care raman nerezolvate? Un mic indiciu: sunt implicate persoane sus-puse, ceea ce face acest caz și mai special și mai delicat. Încă un indiciu: un eveniment trecut este dezgropat. Se deschide dulapul din care mai cade câte un schelet.

Toate intrebarile la care, sunt sigura ca v-ati gandit deja si toate aceste mistere ascunse le veti putea afla doar prin participarea la Magnolii și Cianură de Olga Delia Mateescu, un spectacol pentru iubitorii de actiune, dar si de comedie, care va va tine cu sufletul la gura pana la final.

Cu: Irina Ungureanu, Gabriela Niță, Alexandru Mandu și Orodel Olaru

Regia: Ingrid Bonța

Scenografia: Daniel Divrician

Rezervările se pot face la: 0754 990 017 sau rezervari@teatrulcoquette.ro

www.teatrulcoquette.ro

Biletele pentru toate spectacolele pot fi cumpărate online prin IaBilet, Eventim, Kompostor, BiletFan, Blt.ro, Mystage, Bilete.ro sau de la Casa de Bilete BILETFAN de la statia de Metrou Unirii.

RELATED ARTICLES

Most Popular