marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru3 seriale Netflix de care să te bucuri în ultimele zile de...

3 seriale Netflix de care să te bucuri în ultimele zile de toamnă

Toamna e pe sfârșite. Perioada mea preferată din an este Halloween-ul, deși nu este o sărbătoare românească. Aproape de Crăciun, dar cu un mare avantaj: prezența dovleacului în toate casele. Eu una, ador dovleacul și l-aș mânca sub orice formă. Oare există un mod mai bun de a savura o felie de plăcintă de dovleac, dacă nu în fața laptopului, la un serial de pe Netflix? Și ca să păstrez tema, eu asociez serialele cu teme supranaturale cu toamna târzie, când se schimbă frunzele și se veștejesc. Și cam la ce poți să te uiți până în Crăciun, dar să fii și în spiritul Halloween-ului? Check this out și află și tu.

  1. Lucifer

Trebuie să recunosc, e unul dintre serialele mele preferate. Lucifer, cel din Biblie, cel puțin, e portretizat în multe filme și seriale ca fiind răul întruchipat. Ei bine, în serialul ăsta, are o tentă ceva mai modernă. Sătul de viața din Iad, Lucifer pleacă la o plimbare pe Pământ, în Los Angeles. Doar că plimbarea se transformă în locuința sa permanentă.Netflix

O crimă asupra unei ființe la care ținea o aduce la ușa sa pe detectiva Chloe Decker. Frumoasă, înțepată și sigură pe sine, îl lasă pe Lucifer să-i devină partener în cazul respectiv. Pe parcursul celor 3 sezoane, cei doi trec prin aventuri pământești, iar Lucifer, prin aventuri mai puțin pământești, războaie cu ființe celeste și chiar o criză de identitate.

Serialul era produs de către rețeaua de televiziune FOX, însă a fost anulat și salvat de către Netflix. Sezonul patru este în curs de filmare și este preconizată apariția sa anul viitor.

  1. Shadowhunters

Clary Fray era o simplă muritoare, până când viața ei a fost dată peste cap de un băiat care a lovit-o din greșeală. Din această simplă greșeală se pornește o întreagă aventură a descoperirii de sine, a unor secrete bine ascunse și este dezvăluită o lume secretă a vânătorilor de umbre. Cine sunt ei? Apărătorii pământului de forțele întunecate.

Ar fi multe de zis despre acest serial. Părerea mea este că are un conținut pentru cele mai diversificate gusturi. Fie că ești fan al serialelor de acțiune, horror, dramă, romance sau acțiune, le găsești pe toate aici. Clary este un personaj foarte complex, jucat de către actrița Katherine McNamara, care a reușit să dea viață unei lumi întregi creată de scriitoarea Cassandra Clare. Universul lui Clary este format din grupul său de prieteni: Jace, Alec, Magnus, Isabelle și Simon, care o ajută să salveze lumea în multiple ocazii.Netflix

A doua parte a celui de-al treilea sezon, 3B, este, din păcate, și ultima. FreeForm a anulat serialul din cauza unor probleme financiare, însă promite ca 3B să lase loc pentru o posibilă continuare. Fanii nu acceptă decizia încă și au demarat o inițiativă mondială care își propune atragerea atenției posturilor mari de televiziune care ar putea salva Shadowhunters. Fingers crossed, everyone!

  1. Chilling adventures of Sabrina

Cu toții știm despre existența Sabrinei, tânăra vrăjitoare din desene care trecea printr-o grămadă de peripeții. Netflix a venit cu o nouă ecranizare, care o are în centru pe carismatica Sabrica, jucată de Kiernan Shipka. Sabrina are 16 ani și a venit timpul să se alăture ordinului vrăjitoarelor din simplul fapt că este jumătate om și jumătate vrăjitoare. Deși nesigură, acceptă provocarea pentru a nu-și dezonora familia. Ca orice tânără, se răzgândește și încearcă să o apuce în altă direcție, care din păcate nu este chiar cea potrivită pentru ea.

De la apărarea prietenilor până la fuga pentru propria viață și militarea pentru drepturile femeilor, Sabrina se transformă de la începutul și până la sfârșitul sezonului într-o persoană în care nu credea că este capabilă. Protecția celor dragi a necesitat un sacrificiu suprem, dar despre ce este vorba? Aflați doar vizionând serialul pe Netflix.Sursă foto: pinterest.com

Primul sezon a avut un succes răsunător, așadar cei de la Netflix (aceeași producători de la Riverdale) vor face și sezonul al doilea.

Iustina Cârjă
o toamnă nesfârșită cu muzică, cărți, flori și cuvinte
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular