„3 Seas Institute” a lansat recent un apel către cei interesați să aplice pentru stagiul de cercetare în domeniul relațiilor internaționale, cu un accent deosebit pus pe zona Euroasiatică. Stagiul se întinde pe o perioadă de patru luni, cu un program flexibil de patru ore pe zi, începând din data de 10 martie 2014, până la 1 iunie 2014. Stagiul nu este remunerat, însă altă beneficii pot fi incluse.

Printre responsabilități se numără cercetarea primară, studiul intermediar și analiza, precum și elaborarea unor rapoarte și redactarea de articole. Postul oferă, totodată, oportunitatea de a interacționa cu alți oameni și a participa la diferite evenimente la care participă și „3 Seas Institute”, printre care se numără și Forumul București, Institutul Aspen România sau alte activități inițiate de organizațiile partenere.

Cerințe:

-interes și cunoștințe minime despre relațiile internaționale (este recomandat un interes aparte pentru problemele regionale ale Eurasiei, precum și implicarea în alte domenii de activitate specifice, precum securitatea, riscurile inovației digitale, energia viitorului etc.);

– abilitatea de a citi și a analiza rapid și obiectiv ;

– stăpânirea excelentă a limbii engleză;

– cunoștințe bune de lucru cu pachetul de aplicații Microsoft Office;

– o puternică etică a muncii și dorința de a lucra într-un mediu internațional;

– buna gestionare a timpului.

Pentru a aplica, trimite următoarele documente, redactate în limba engleză, la adresa domnului Ciprian Stănescu, responsabil Corporate Affairs & Communication la Institulul Aspen România: ciprian.stanescu@aspeninstitute.ro.

  • CV (max. 2 pagini);
  • scrisoare de intenție (max. 500 de cuvinte/ o pagină), subliniind interesele tale în cercetare și motivația de a lucru în cadrul „3 Seas Institute” și Institutul Aspen România);
  • o lucrare scrisă (de preferabil un eseu în limba engleză).

 

Termenul limită de trimitere a aplicațiilor este 21 februarie 24. Interviurile sunt programate în perioada 24-28 februarie 2014.

Misiunea „3 Seas Institute” este de a genera analize strategice pe baza relațiilor internaționale între țările ce mărginesc Marea Caspică, Marea Adriatică și Marea Neagră, construind  o rețea de cercetători ce se concentrează pe elaborarea de analize strategice pe factorii politici și afacerile atrase în acest domeniu. „3 Seas Institute este o asociație de tip think-tank afiliată Institutului Aspen România.

Comentarii

comentarii