3 filme superbe care m-au făcut să pierd o noapte întreagă

0
38481

3 filme superbe care m-au făcut să pierd o noapte întreagă

Nu ştiu dacă vi se întâmplă şi vouă să staţi câte o noapte întreagă uitându-vă la filme sau să vă apucaţi de un serial din curiozitate şi să vedeţi un sezon complet deodată. Personal, mi se întâmplă des. Desigur, se poate întâmpla să dai şi peste nişte filme proaste care să te trimită mai devreme la somn. Am ales trei filme care mi-au plăcut foarte mult şi pe care vi le recomand cu încredere. Filmele nu sunt noi şi, probabil, unii dintre voi le ştiţi.

 1.Child 44

Child 44 este un film din 2015 care spune povestea lui Leo Demidov (Tom Hardy), agentul poliţiei secrete a Uniunii Sovietice. Acesta este căzut în disgratie de către superiorii săi în momentul în care refuză să îşi denunţe soţia, Raisa (Noomi Rapace), aceasta fiind o trădătoare. Astfel, cei doi sunt exilaţi din Moscova şi încep să investigheze o serie de crime, principalul lor oponent fiind generalul Mihail Nesterov (Gary Oldman).

Merită să te uiţi la acest film chiar şi numai pentru al urmări pe Tom Hardy, care îşi joacă rolul şi „intră” în personaj extraordinar. De asemenea, filmul este un thriller politic care te va face să înţelegi mai bine ce a însemnat regimul represiv din Rusia anilor 50’.

Surprinzător pentru mine, filmul este evaluat la doar 6.5 pe siteul IMDB.

2.Rush

Este un film care nu înţeleg cum mi-a scăpat să îl urmăresc atunci când a apărut, adică în 2013. Este inspirat dintr-o poveste adevărată, adică din povestea rivalităţii unora dintre cei mai mari piloţi de Formula 1 din istorie. Este vorba despre Nikki Lauda (Ferrari) şi James Hunt (McLarren). Filmul se axează pe sezonul 1976 al Formulei 1, atunci când Nikky Lauda a suferit un cumplit accident în timpul unei curse, accident care l-a lăsat mutilat pe viaţă. Nikki, respectiv James, sunt interpretaţi de Daniel Brühl şi de Chris Hemsworth. În film mai apar frumoasele Olivia Wilde şi Alexandra Maria Lara. Regia a fost asigurată de Ron Howard.

Pe IMDB filmul este evaluat cu nota 8,1.

3.Felon

Din cauza temei abordate, filmul poate fi considerat un clişeu. Este povestea unui om nevinovat care face la un moment dat o greşeală şi intră în închisoare. Aici întâlneşte numai băieţi răi care vor să îi facă cât mai mult rău.

Apărut în 2008, Felon spune povestea unui tată şi soţ iubitor, Wade Porter (Stephen Dorff). Acesta surprinde într-o noapte un intrus în casa sa şi, din exces de zel, îi administrează o lovitură care i-a cauzat decesul. Este condamnat la 3 ani de închisoare. Aflat în închisoare, el descoperă că regulile din societate nu se mai aplică și în închisoare. Aici, pentru a supravieţui trebuie să lupţi la propriu.

Filmul este evaluat la 7.5 pe IMDB.

Vizionare plăcută!

Sursa foto: cinemax.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.