3 filme Netflix pentru copii care trebuie vizionate la orice vârstă

0
2929
Netflix

Când te-ai simțit ultima dată copil? Poate în fiecare zi când vrei să te desprinzi de realitate sau când îți dorești să aduci în prezent trecutul. Sau pentru momentele în care cea mai mare bucurie era să vizionezi desene animate, dar cu porția. 30 de minute după ce ți-ai făcut temele, ai fost cuminte și ai mâncat tot din farfurie. Și dacă te prinde nostalgia vremurilor când nu te satisfăcea timpul petrecut în fața televizorului, Netflix îți sare în ajutor. Nu cu seriale în vogă sau filme de Oscar, ci prin filme care îți aduc aminte de copilărie.

  • Capcană pentru părinți

Când bucuria vieții te surprinde cu gemeni, cea mai mare traumă e să nu faci distincția între ei. Capcană pentru părinți spune povestea unor gemene care, inițial nu aveau habar una de alta, dar între timp, află că au aceeași părinți. Persoane aflate la polul opus din toate punctele de vedere, se întâlnesc într-o tabără și așa, pun la cale o încercare pentru părinți. Elizabeth și Nick, părinții lor, s-au întâlnit într-o croazieră, dar cu timpul, au decis să pună capăt relației. Astfel, Hallie locuiește cu tatăl ei, în timp ce Lohan este în custodia mamei. Și pentru a reuni familia, cele două fac schimb de identități. Dacă părinții își vor da seama, puteam descoperi vizionând filmul pe Netflix.

  • Charlie și fabrica de ciocolată

Un musical pentru copii sau pentru adulții care mai adăpostesc un copil în ei iubitor de ciocolată. În rolurile principale îi găsim pe Johnny Deep și Freddie Highmore.

Tânărul Charlie și familia lui trăiesc modest, însă în casa lor domnește liniștea și iubirea. În fiecare seară Charlie adoarme văzând lângă căsuța lui o imensă fabrică. Ce se află în ea și de ce nu este zărit niciun muncitor care frecventează fabrica, sunt semnele de întrebare pentru mulți. Dar într-o zi, misterul a fost elucidat și s-a aflat că este o fabrica de ciocolată. Astfel, în cinci batoane de ciocolată au fost ascunse bilete aurii pentru accesul în fabrică. Vor avea părinții lui Charlie bani pentru a-i cumpăra un baton de ciocolată?

  • Ratatouille

Visul cel mai mare a lui Remy, un șoricel simpatic, este să devină bucătar. Și nu orice fel de bucătar, unul renumit, care se „joacă” cu mâncăruri fine. Acesta încearcă să treacă toate piedicile care îi sunt puse în cale, iar datorită faptului că locuiește în canalizarea unui restaurant renumit, îi alimentează și mai mult marele vis. În aventura sa, Remy va descoperi  ce înseamnă lupta pentru un vis, adevăratul sens al prieteniei și va trebui să înțeleagă cu adevărat ceea ce este: un șoarece care vrea să fie mare bucătar.