3 filme cu adolescenți pe care le găsești pe Netflix

0
674
Netflix

Netflix își surprinde constant abonații cu o gamă variată de seriale și filme pe care nimeni nu trebuie să le rateze. Din această categorie fac parte și clasicele filme cu și despre adolescenți.

Adolescența este descrisă de mulți drept cea mai frumoasă perioadă a vieții, însă aceasta vine și cu un mare bagaj de probleme. Acestea sunt ilustrate într-o manieră inedită în câteva filme clasice despre adolescenți.

Iată trei astfel de filme care pot fi urmărite pe Netflix.

  • Mean Girls (2004)

Poate unul dintre cele mai populare filme despre adolescenți, Mean Girls o prezintă Cady, (Lindsay Lohan) o fată cuminte și inocentă crescută în ținuturile călduroase ale Africii de către părinții săi zoologi.

Aceasta a fost școlită acasă, așa că atunci când, la 15 ani, pune piciorul pentru prima oară într-o școală publică, lucrurile o iau razna. Ea cade pradă unui război psihologic și unor reguli nescrise cărora adolescentele trebuie să le facă față.

Cady se împrietenește cu fetele rele, cele mai populare și cele mai frumoase fete din școală. Va afla însă că popularitatea are costurile sale.

După un scenariu realizat de Tina Fey, „Mean Girls” este un clasic al filmelor cu adolescenți. Filmul este disponibil acum pe Netflix!

  • Wild Child (2008)

În vârstă de 16 ani, Poppy Moore (Emma Roberts, Nancy Drew) este o răsfățată egoistă, putred de bogată, care locuiește în Los Angeles. După ce o petrecere extravagantă evoluează spectaculos de prost, tatăl ei o trimite însă la o școală cu internat englezească, pentru a-și „spăla” păcatele. Acum, singura dorință a lui Poppy este să scape de aici, dar, în timp ce face mari eforturi pentru a fi exmatriculată, prințesa americană întâlnește în sfârșit niște adversari pe măsură: colegele și profesoarele din Anglia, care nu îi tolerează mofturile și capriciile.(www.cinemagia.ro)

În final, Poppy înțelege că nu poate ajunge prea departe cu acest comportament de fată rea, deci, cu ajutorul noilor prietene și colege de cameră, pune la punct supremul plan de evadare. În scurtă vreme descoperă însă că acesta ar putea fi chiar motivul pentru care își dorește totuși să rămână aici… (www.cinemagia.ro)

  • Easy A (2010)

Ce trebuie să facă o fată obișnuită, când cea mai bună prietenă a ei, care este extrem de curioasă, vrea să afle toate veștile și detaliile despre week-end-ul petrecut de Olive, iar ea n-ar avea ce să-i spună pentru că totul a fost plictisitor și n-ar avea cu ce să se laude? N-ar putea Olive, care e deocamdată o anonimă și o mediocră, să trântească o minciună nevinovată, care să-i aducă în schimb magia râvnită de orice adolescent: popularitatea?

Unele vești însă nu pot rămâne secrete, mai ales dacă Marianne trage cu urechea la ceea ce spune Olive. În curând, zvonurile exagerate despre promiscuitatea lui Olive se întind în toată școala.

Deși nu este genul de notorietate pe care și l-ar fi dorit, Olive decide să nu nege zvonurile, pentru că acum a ajuns în sfârșit în centrul atenției. Ba chiar le îmbrățișează, începând să joace rolul pe care și l-a asumat, prin adoptarea unui look sexy și a unei atitudini ofensive. În definitiv, ea știe care e adevărul, iar părinții ei, care n-o judecă niciodată, au încredere în ea. Așa încât nu i se pare că ar face vreun rău cuiva, nu-i așa?

Totuși, Olive va afla că a minți despre viața sa intimă nu îi poate aduce nici un beneficiu. (www.cinemagia.ro)

Aceste trei filme vă așteaptă pe Netflix!