netflix
Sursă foto: Great News

Puteți  spune orice despre comediile romantice, că sunt clișeice și prea siropase, însă adevărul este că, din când în când, ne face plăcere să fim spectatorii unei povești frumoase de iubire îmbinată și cu puțin umor. Pentru acele zile în care ne simțim romantici și vrem să fim martorii unei combinații între iubire și umor, am pregătit mai jos o listă cu trei comedii romantice care merită vizionate. Pregătiți popcornul, intrați pe Netflix și bucurați-vă de magie!

  1. Adevărul gol-goluț

Lupta dintre sexe se încinge în „Adevărul gol-goluț”, o comedie sexy despre bărbați, femei și diferența de opinie asupra iubirii și relațiilor.

Între Katherine Heigl și Gerard Butler ies scântei, deși la început par sortiți să se disprețuiască veșnic. Ea e hotărâtă să-și găsească partenerul ideal. El vrea să le transmită femeilor mesajul că trebuie să fie mai realiste și să admită că bărbații nu au decât un singur scop.

Abby Richter (Katherine Heigl) ester producătoarea unui talk-show matinal de televiziune.  Când vine vorba de întâlniri și iubire, Abby se transformă însă într-o femeie nesigură, ghinionistă și care nu reușește să  aibă nici un fel de relație.

Când rating-ul show-ul ei începe să scadă, Abby este forțată să se asocieze cu proaspătul corespondent special Mike Chadway (Butler), un tip pe care nu îl are deloc la inimă. În cele din urmă, forțați fiind să lucreze împreună, aceștia vin cu un plan: Mike o ajută pe Abby să îl cucerească pe noul ei vecin foarte arătos, Colin, iar Abby îl lasă pe Mike să-și facă treaba așa cum știe.

În timp ce Mike o consiliază pe Abby, iar ea pune în aplicare tacticile lui de seducție, ei vor descoperi că sunt victimele unei mari ironii: oricât de diferiți ar fi, bărbații și femeile împărtășesc aceleași sentimente. Ce se v-a întâmpla cu cei doi protagoniști? Afli de pe Netflix!

  1. Fără obligații

Când adolescenta Emma Kurtzman avea 14 ani și refuza avansurile lui Adam, niciunul dintre ei nu avea habar ce înseamnă viața sexuală de adult. Niște ani mai târziu, Emma (Natalie Portman) și Adam (Ashton Kutcher) se întâlnesc din nou și ajung să își îndeplinească fantezia din adolescență.

Emma s-a autodeclarat „alergică la relații amoroase”, iar Adam se ferește de așa ceva, așa că cei doi decid să prevină complicațiile emoționale pe care o relație de iubire le-ar putea aduce, și să aibă doar o relație de prietenie, dar cu ceva în plus…

Întâlniri fără pretenții, sex fără responsabilități. Fără promisiuni, fără minciuni, fără gelozie, fără, fără mic dejun împreună, fără „mi-e dor de tine”, pe scurt… „Fără obligații”.

Ceea ce începe ca o soluție ideală pentru nevoile fizice devine un pic altceva când Adam începe să simtă ceva mai mult pentru Emma, care este îngrozită. Într-un final, amândoi se trezesc chinuindu-se să descurce legăturile în care s-au încurcat perfect conștient. Astfel, ajung să-și pună întrebarea esențială: doi prieteni pot să facă sex fără să lase dragostea să se „intervină” între ei?

  1. Totul despre sex: Filmul

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon se reunesc, de data aceasta pe Netflix, în cea mai nouă poveste a seriei Totul despre sex (Sex and the City)

Sarah Jessica Parker revine la rolul care a consacrat-o, Carrie Bradshow, jurnalista mereu în căutarea partenerului ideal. Viața ei nu poate fi concepută în afara magicului grup de prietene din care fac parte voluptoasa Samantha (Kim Catrall), ingenua Charlotte (Kristin Davies), cinica Miranda (Cynthia Nixon), iar mai nou și asistenta ei personală Louise (Jennifer Hudson).

Împreună, cele mai bune prietene reușesc să transforme orice eveniment fericit, orice despărțire sau depresie într-o ocazie excelentă de a face cumpărături din magazinele celor mai în vogă designeri și de a vorbi despre sex și bărbații din viețile lor. Marea întrebare rămâne deschisă: se va căsători Carrie cu Mr. Big (Chris Noth)?

Cu regia și scenariul de Michael Patrick King, „Totul despre sex” (Sex and the City: The Movie) este o comedie romantică presărată cu partide de sex bune și partide nereușite, ținute spectaculoase, discuții despre bărbați și multe, multe surprize.