3 comedii romantice din 2018 pe care să le vezi vara aceasta

0
1805
3 comedii romantice din 2018 pe care să le vezi vara aceasta

Printre activităţile zilnice, ieşit la cumpărături, mers la festivaluri, petreceri şi planuri de vacanţă, noi îţi propunem 3 comedii, pe care nu le poţi rata vara asta. Filme cu soare, prietenie şi multă distracţie, perfecte pentru această perioadă.

IBIZA 

Este o comedie romantică, care prezintă povestea unei tinere americane trecută de vârsta de 30 de ani, Harper (Gillian Jacobs). Atunci când şefa de coşmar, care o manipulează şi o atacă de fiecare dată când prinde ocazia, o trimite într-o călătorie de afaceri în Barcelona, viaţa lui Harper se va schimba în totalitate.

Cele două prietene ale sale, Nikki (Vanessa Bayer) şi Leah (Phoebe Robinson), dornice de a se distra şi de noi aventuri, o însoţesc pe Harper în Spania, unde vor fi petreceri şi petreceri. La una din ieşirile din club, Harper se va îndrăgosti de un celebru DJ şi va pune afacerile pe plan secund, plecând cu prietenele sale, în căutarea DJ-ului, unde va trăi aventura vieţii sale.

Va reuşi Harper să fie promovată sau se va lăsa purtată pe aripile iubirii? Va renunţa la job-ul ei plictisitor şi va fugi cu bărbatul iubit? Află totul de pe Netflix !

 

HAPPY ANNIVERSARY

După trei ani de dragoste , Sam (Ben Schwartz) şi Mollie (Noël Wells) încep şă se îndoiască de relația lor, încercând să analizeze dacă sunt cu adevarat fericiți şi împliniți sau dacă e vremea să pună capăt anilor de relație. De ceva vreme, Mollie simțea că nu mai este în totalitate fericită de ceea ce trăiește cu omul iubit şi crede că ziua aniversării de 3 ani este cel mai bun moment pentru a spune: „Nu sunt fericită!”.

Mollie îi reproşează lui Sam faptul că s-a schimbat, nu mai este la fel de romantic ca la început, iar ea decide că vor lua o pauză şi pleacă la părinţii săi. În decurs de o singură zi, cei doi parteneri vor înţelege motivele pentru care s-a ajuns într-o asemenea situaţie, iar întâlnirile cu foştii iubiţi vor contribui la hotărârile lor.

Vor rămâne împreună sau vor renunţa la relaţie? Intră pe Netflix şi află finalul comediei romantice!

 

THE KISSING BOOTH

Filmul surprinde viaţa lui Elle Evans (Joey King), o adolescentă care nu a fost niciodată sărutată. La vârsta de 6 ani, împreună cu cel mai bun prieten al său din copilărie, Lee (Joel Courtney, născut la aceeași oră cu ea, ei gândesc anumite reguli pe care să se bazeze prietenia lor.

La carnavalul de primăvară din liceu, o petrecere anuală de strângere de fonduri, cei doi prieteni vin cu propunerea de a construi o „cabină de săruturi”. Ella este sărutată de Noah Flynn (Jacob Elordi), fratele mai mare al lui Lee, încălcând astfel una dintre regulile prieteniei, cea referitoare la a nu te îndrăgosti de rudele prietenului tău.

Având parte de primul sărut al său, cu băiatul cel mai cool din liceu, viaţa Ellei va fi complet răvăşită şi va trăi, pe ascuns, o poveste de iubire cu Noah, care îi va testa prietenia cu Lee.

Ella va fi nevoită să facă o alegere: să urmeze regulile stabilite în prietenie sau să asculte vocea inimii. Oare ce opţiune ar fi corectă? Netflix îţi dă răspunsul !

Ce alte comedii aţi mai văzut?