duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatru3 comedii pe care le poți vedea pe Netflix după sesiune

3 comedii pe care le poți vedea pe Netflix după sesiune

Acum că sesiunea e aproape gata, a sosit în sfârșit timpul pentru relaxare și odihnă. Ce mod mai bun de a te relaxa și de a te destinde după o perioadă stresantă dacă nu vizionând o comedie? Noi, ți-am pregătit o listă de trei comedii pe care le poți vedea oricând pe Netflix, pentru a sărbători faptul că sesiunea s-a terminat și că poți în sfârșit să te bucuri de un film bun.

1.      „We’re the Millers” este o comedie  care ne spune povestea unei „familii” mai neobișnuite. David Clark (Jason Sudeikis) este un mărunt traficant de droguri, care își câștigă existența vânzând iarbă  unor oameni de afaceri și  unor casnice plictisite, dar niciodată copiilor.

Toate mergeau ca pe roate, când într-o seară un vecin timid, Kenny (Will Poulter) intră într-un conflict cu niște adoleșcenți rebeli. David încearcă să-l apere, însă lucrurile se întorc împotriva lui. Adoleșcenții îl jefuiesc, luându-i toți banii și toată marfa, lăsându-l pe David cu mari datorii la distribuotorul său, Brad (Ed Helms).

Pentru a-l scapa de datorii, Brad îl obligă pe David să introducă ilegal în țară o foarte mare cantitate de droguri. David încearcă să găsească o soluție și inspirația îl lovește datorită unei familii inocente. Marea lui idee este să-și creeze propia familie cu care să se prefacă că pleacă în vacanță în Mexic, astfel crezând el, nu ar da de bănuit autorităților de la graniță.

Astfel, David o obligă pe stripteuza Rose (Jennifer Aniston) să-i fie „soție”, pe vecinul său Kenny să-i devină „fiu” și pe rebela Casey să joace rolul de „fiică”. Va reuși noua familie Miller să introducă în USA drogurile fără să pățească nimic? Intra pe Netflix, caută filmul și pregătește-te să râzi copios.

2.      „Dirty Grandpa” este o comedie care spune povestea unui nepot și a unui bunic cel puțin neobișnuit. Jason Jelly (Zac Efron) mai are o săptămână până la nunta sa cu fiica șefului său, deci se află din în ce în ce mai aproape de a deveni partener la o firmă de avocatură. Totul era liniștit până când bunicul său „dezlănțuit” îl roagă să meargă cu el în Daytona Beach.

Aici, bunicul face lucruri total nepotrivite pentru vârsta sa: petreceri nebune, conflicte cu studenți, alcool, droguri. Nepotul său este împotriva comportamentului nepotrivit al bunicului și vrea doar să se întoarcă înapoi la logodnica sa.

Asta până când o reîntâlnește pe Shadia (Zoey Deutch), o fostă colegă de la facultate pentru care începe să simtă o puternică atracție. Va reuși „bunicul dezlănțuit” să îl facă pe Jason să realizeze că slujba lui de avocat și logodnica sunt o greșeală? Va reuși să-l facă să lase garda jos și să se distreze alături de Shadia? Află de pe Netflix!

3.      „The Heat” este o comedie cu o distribuție foarte sonoră, personajele principale fiind interpretate de nimeni altele decât Sandra Bullock și Melissa McCarthy.

Shannon (Melissa McCarthy) este o polițistă nonconformistă, neobișnuită cu care niciun alt polițist nu vrea să facă echipă. Lucrurile se schimbă atunci când în oraș ajunge Sarah (Sandra Bullock), agent FBI. Sofisticată, arogantă și inteligentă, Sarah este genul de agent care urmează mereu protocolul, nu se abate de la litera legii și își rezolvă întotdeauna cazurile. Nici pe Sarah nu o place nimeni deoarece tinde să fie arogantă, să facă pe șefa și să refuze să lucreze în echipă.

Cele două femei nu au nimic în comun, nu se suportă și cu toate astea sunt obligate de șefii lor să lucreze împreună pentru a prinde un periculos traficant de droguri. Colaborarea dintre cele două se va lăsa cu multe pagube, momente amuzante și clipe imprevizibile. Te-am făcut curios? Netflix is waiting for you!

Tu ce alte comedii ai recomanda? Așteptăm răspunsul tău în comentarii.
Denisa Georgiana
Denisa Georgiana
Încă de când eram copil, am iubit arta de a scrie. Mă simțeam întotdeauna eu însămi atunci când făceam compuneri, atunci când scriam povești . Sunt pasionată de psihologie, de fotbal și de publicitate. Îmi plac oamenii simpli, cu lecții de viață valoroase din care pot învăța. Ador să-i ascult pe cei din jurul meu și să le interpretez poveștile în articolele mele. Prin decizia de a mă alătura redacției Iqool, am făcut primul pas spre a-mi urma visul, acela de a scrie cu pasiune pentru o revistă. Citatul meu preferat este: " Sometimes good things fall apart so better things can fall together " (Marilyn Monroe)
RELATED ARTICLES

Most Popular