luni, februarie 26, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carieră3-6 august 2017, UNTOLD, Cluj - 4 zile de neratat pe ritmuri...

3-6 august 2017, UNTOLD, Cluj – 4 zile de neratat pe ritmuri electronice!

3-6 august 2017, 4 zile de neratat la cel mai mare festival de muzică electronică, UNTOLD Festival! Aflat la a 3-a ediție, UNTOLD Festival a pus în vânzare bilete încă din 25 noiembrie. Încă ai timp să prinzi un loc la mega-show-ul de vara asta.

Festivalul ar trebui să aibă loc tot la Cluj, acolo unde a fost și în ultimii 2 ani. Se pare însă că acest lucru nu mai este foarte sigur, deoarece autoritățile locale din Cluj au precizat că organizatorii UNTOLD au restanțe la plata daunelor pricinuite asupra stadionului Cluj Arena. Autoritățile clujene spun că posibila închiriere a stadionului pentru UNTOLD 2017 va fi discutată abia după ce organizatorii vor remedia problemele care au apărut la Cluj Arena în urma UNTOLD Festival 2016.

Pe 25 noiembrie 2016, au fost puse în vânzare bilete și 5000 de abonamente la UNTOLD Festival 2017. În această primă fază, doar cei înregistrați pe untold.com și-au putut achiziționa tichetele.

Iată prețurile din noiembrie 2016:

  • Bilet Early Bird de o zi – 200 lei + taxe
  • Abonament Early Bird pentru 4 zile – 333 lei + taxe
  • Abonament VIP Early Bird pentru 4 zile – 800 lei + taxe

Din 9 decembrie 2016, cei preînregistrați pe untold.com pot achiziționa Abonamentul Early Bird pentru 4 zile cu 365 de lei + taxe și biletul pentru o zi cu 200 de lei + taxe. Atenție, biletele cu preț redus sunt limitate!

UNTOLD Festival

După epuizarea tichetelor cu prețuri reduse (cele de mai sus), biletul de o zi va costa 250 de lei, iar abonamentul Early Bird pentru 4 zile 550 de lei, la ambele sume adăugându-se taxele. Din 2017, oricine își poate achiziționa bilet la UNTOLD chiar dacă nu este înregistrat pe untold.com, dar la prețurile întregi menționate.

Cazare

Tichetele permit doar accesul la spectacole și nu includ cazarea. Așadar, de această parte va trebui să te ocupi singur. Dacă festivalul se va ține totuși la Cluj, aici poți alege din 310 proprietăți din Cluj-Napoca pe cea unde vrei să te cazezi pe perioada celor 4 zile de UNTOLD. Prețurile variază și cu siguranță vei găsi ceva pentru gusturile și buzunarul tău!

Va fi însă și o zonă de camping special amenajată pentru tine și gașca ta! Contra-cost, poți locui într-un cort, și vei avea tot ce îți trebuie în jur: dușuri, toalete, mini-market, credit point. De asemenea, te vei putea caza și în căminele universitare puse la dispoziție. Aici sunt opțiunile de cazare de anul trecut în camping și cămine. Pentru anul acesta, încă nu au fost publicate opțiunile, dar cu siguranță vei putea sta în cort sau cămin dacă asta îți dorești. În luna mai vor apărea aceste oferte pentru toți cei interesați.

Locație

Concertele vor avea loc la Cluj Arena, stadion ce are o capacitate de peste 30 000 de locuri.

Cine vine?

Anul trecut, pe scena festivalului UNTOLD au urcat Top 5 DJ ai lumii – Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiesto – și alți 150 de artiști internaționali de renume, precum Lost Frequencies, Kadebostany, Naughty Boy și Labrinth. Pe site-ul untold.com, ai ocazia să propui artiștii pe care vrei să îi vezi anul acesta la UNTOLD Festival.

În 2015, festivalul UNTOLD a primit titlul de Brandului Anului și a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015.

Uite atmosfera din 2016:

https://www.youtube.com/watch?v=gJ5svtRgPCY

Surse info: infomusic.ro, realitatea.net

Surse foto: bihon.ro, realitatea.net

Sursă video: youtube.com

Irina Ciobotaru
Irina Ciobotaru
Sunt o persoană deschisă spre lucruri și experiențe noi. Îmi plac libertatea, independența și spontaneitatea. Mă ghidez după ideea ,,niciodată să nu spui niciodată”. Îmi place să mă exprim în scris și îmi plac provocările. De aceea m-am alăturat echipei IQool, pentru a-mi putea dezvolta abilitățile de redactor și pentru că fiecare nou articol este o provocare pentru mine.
RELATED ARTICLES

Most Popular