cover-Recovered1

 

Povestea pe care o spunem astăzi este despre o mamă. O mamă care a fost diagnosticată cu o  tumoare cerebrală şi care pe data de 22 iulie are programată o operaţie în Germania ce costă 25.000 de euro.

Această poveste poate fi despre mama oricăruia dintre noi, însă de data aceasta este vorba de mama Andreei Rădulescu, voluntarul cel mai activ al USR (Uniunea Studentilor din Romania), care acum caută sprijin printre oamenii pe care i-a ajutat mereu.

Durerile trenante şi puternice de cap, amorţirea braţului stâng şi a maxilarului au fost semnele care au îndemnat-o pe doamna Georgeta, mama Andreei, spre un examen computer tomograf şi un RMN. Diagnosticul dat este de Meningiom frontal stâng, adică o tumoare cerebrală (diametru axial de 33/29 mm şi diametrul cranio-caudal 24 mm), unica soluţie fiind intervenţia chirurgicală.

USR are peste 500.000 de studenţi în ţară. Doar 25.000 trebuie să se solidarizeze pentru a o salva pe mama Andreei. Fii unul dintre cei 20% care vor dona 5 lei pentru această cauză.

Mai multe detalii despre cazul doamnei Georgeta Rădulescu, găsiţi aicihttp://radulescugeorgeta.wordpress.com/

 

Conturile la care se poate dona sunt:

RO45BTRLRONCRT00A6799202 – RON

RO57BTRLEURCRT00A6799201 – EURO

BANCA TRANSILVANIA -SUC.PANTELIMON

TITULAR: RADULESCU GEORGETA

 

Articol preluat: http://uniunea.ro/2013/25-000-de-studenti-pentru-salvarea-unei-mame/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here