Joi, 12 martie, de la 20:00, Alandala te invită la concertul trupei Trio G.

Sebastian Grosu (chitară electrică)
Rodica Gondiu (esraj, voce)
Andrei Gingirof (chitară acustică)

Suport artisti: 15 lei
Ora de Incepere: 20:00
Rezervari : 0720 326 925 / 0740 471 901

FB event: https://www.facebook.com/events/775553952514013/

 

Trio-ul propune o combinaţie inedită între jazz-fusion şi etno-jazz de influenţă folclorică românească propulsată de sunetele orientale ale esrajului indian mânuit de Rodica Gondiu şi virtuozitatea chitaristului de manouche Andrei Gingirof. Această nouă perspectivă este suprapusă peste compoziţiile primului album al lui Sebastian Grosu, „Frailty”.

 

12.03 - Concert Trio G - Jazz fusion meets etno-jazz

 

Alandala vă invită sâmbătă, 14 martie, de la ora 17:00 la reprezentaţia piesei de teatru “Trei în Unu”.
Suport: 15 ron

Rezervari: 0720 326 925 / 0740 471 901 sau la alandala.cafe@gmail.com

FB event: https://www.facebook.com/events/406530439515753/

„Un barbat si trei femei… Trei femei si un om de afaceri… Un club de tenis şi casa amantei.

Bautură, oglinzi, sărutări ca-n filme şi măşti…”

 

 

Print

 

Vineri, 13 martie, de la ora 20, Alandala Cafe din Bucureşti (Str. Aurel Vlaicu, 70), găzduieşte Slow Motion Live Set cu duo-ul experimental pop Fierbinteanu . Concertul va cuprinde melodii downtempo incluse pe recent-lansatul album Fierbinteanu – Massive Exposure , secvenţe din release-uri anterioare (unele reorchestrate), precum şi schiţe sonore noi, toate acestea asamblate într-o suită de muzică şi sunet de aproximativ 90 de minute.

Facebook event: http://www.facebook.com/events/1597150153854187

Artist support: 15 lei

Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate în Romania.

Paul Breazu, Dilema Veche

Fierbinteanu este un duo electro/experimental pop din Bucureşti, format din Gabriela Fierbinteanu (voce) si Cristian Fierbinteanu (computer, bas, voce). Muzica lor înglobează elemente pop, electro, psihedelic, noise, ambiental şi colaj de sunete.

În 2012, Gabriela şi Cristian Fierbinteanu au câştigat concursul de remixuri Antonin Dvorak, organizat de Centrul Ceh, iar în 2013 au cântat la Konzerthaus Berlin. Trupa a lansat independent un maxi-single, Love Goes Round In Circles (2011) şi un dublu-CD, The Beauty Of Music (2012), ambele disponibile via Bandcamp. A urmat albumul Silence As Beauty lansat în 2013 la Local Records.

La sfârşitul lunii noiembrie 2014, Fierbinteanu au lansat albumul Massive Exposure, un extended LP cu 36 de melodii, printre care şi deja cunoscutele I Want To Reach The Stars With You si Yvelines. La realizarea Massive Exposure au avut contribuţii Alex Bala (clape, tobe), Bogdan Stamatin (chitară, clape), Claudiu Ilariean (computer, chitară), Preda Ioan (chitară), Dan Michiu Dinescu (chitară, efecte), Cătălin Lungu (trompetă), Paolo Profeti (saxofon).

Massive Exposure poate fi ascultat si cumparat, digital sau in format CD, pe pagina de Bandcamp a formatiei: http://fierbinteanu.bandcamp.com

„Una dintre cele mai excentrice creaturi ale muzicii independente fabricate in Romania” – Dilema Veche

„Fierbinteanu a facut supradoză de pop” – VICE Romania

„Fierbinteanu şi albumul lor sunt un fel de artefact de pe fundul oceanului, o perla la care ajung câţiva înotători stilaţi şi aduc din întuneric ceva care merită transformat într-un altar de ciudăţenie plăcută” – EclecticFM

Cristian Fierbinteanu mai face parte, împreună cu Alex Bala, din duo-ul Plurabelle, care a lansat, în 2014, LP-ul Phantom Pyramid la label-ul francez Stellar Kinematics.

Web: www.fierbinteanu.com

Facebook: www.facebook.com/fierbinteanumusic

Despre OneDay

OneDay este o iniţiativă de extindere a circuitului muzical din Romania, un proiect independent de promovare a artiştilor locali şi internaţionali de pe scena indie.

Portofoliu de evenimente: http://oneday.ro/live/

 

Alandala Cafe – Str. Aurel Vlaicu 70

Pentru a ajunge la Alandala, de la Piata Romana o luati pe Bvd Dacia si dupa Institutul Francez faceti stanga pe Str Aurel Vlaicu.
Casa se afla pe partea dreapta a drumului la numarul 70 si o veti recunoaste dupa poarta colorata Alandala.

https://www.facebook.com/AlandalaCafe

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here