24 de țări “vizitate” în doar 6 ore de peste 1000 de curioși

0
268

Pe 24 Februarie, la Palatul Național al Copiilor, AIESEC București  a oferit ocazia la mai bine de 1000 de persoane de toate vârstele să “viziteze” în doar 6 ore 24 de țări cu tradiții și culturi diferite.

 

Cântecele tradiționale egiptene, dansurile indiene ale grupului Shakti, momentul cultural indonezian, dansurile ansamblului folcloric Doinița, defilările de costume marocane, dansurile latino ale celor de la Școala de dans Imperius, momentele artistice ale Grupului Meloritm si Arabesque, improvizările celor de la Casa Schiller, dansurile celor de la Incubator 107, ceremonia ceaiului în Japonia și dansurile moderne coreene i-au încântat pe participanți.

 

Pe lângă spectacolul de muzică și dans, aceștia au admirat obiecte tradiționale din țările reprezentante, au degustat mâncăruri tradiționale din Egipt, Peru, Emiratele Arabe Unite, Coreea și Maroc, au participat la workshop-uri de caligrafie coreeană și au vorbit cu studenți internaționali din Egipt, Peru, Kazakhstan, Camerun, China, Japonia, Vietnam, Indonezia, Taiwan, Bangladesh, Pakistan, Ucraina, Moldova, Estonia, Olanda, Brazilia, veniți în cadrul proiectelor AIESEC București.

 

De asemenea, participanții și-au încercat norocul la tombola care a avut ca și premiu o excursie la Viena pentru 2 persoane (3 nopți/4 zile) oferită de Agenția de Turism Seta Travel. Fericita câștigătoare a excursiei este Luculescu Andreea.

 

.

Iată câteva impresii:
“Mi-a plăcut evenimentul deoarece mi-a oferit ocazia de a cunoaște lucruri din atâtea țări, ca și când aș fi călătorit în realitate. De asemenea, am degustat mâncăruri tradiționale din țări ca Peru, Coreea și, deși credeam că mâncarea egipteană este cea mai bună, am fost plăcut surprins de celelalte.” – Ahmed Ahmed, trainee din Egipt

“M-am distrat de minune la Global Village! Am avut ocazia să le prezint tuturor țara mea de origine, Vietnam, cu obiecte și mâncăruri tradiționale. La rândul meu, am vizitat multe țări și am interacționat cu oameni și culturi diferite. A fost o experiență de neuitat, m-am bucurat de fiecare minut din ea!” – Hà Hoàng, trainee din Vietnam

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.