miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship„Studentul consiliat-excelent viitor angajat”

„Studentul consiliat-excelent viitor angajat”

Centrul Suport pentru Organizații Studențești România anunţă selecția a 40 de studenți în cadrul proiectului „Studentul consiliat-excelent viitor angajat”  București, pentru consiliere in luna NOIEMBRIE 2014

Bucureşti, 27 octombrie 2014 – Centrul Suport pentru Organizații Studențești, în parteneriat cu Asociația Excelență în Educație și Formare Continuă, anunță selecția a 40 de studenți de la Universitatea Tehnică de Construcții București și Facultatea de Matematică și Informatică, Universitatea din București, pentru a participa la ședințele de consiliere din cadrul proiectului Studentul consiliat – excelent viitor angajat.

Pentru dezvoltarea carierei.

„Studentul consiliat – excelent viitor angajat” este un proiect multinațional organizat de Asociația Excelență în Educație și Formare Continuă, în parteneriat cu Centrul Suport pentru Organizații Studențești România și alți 7 parteneri din România și Italia, în cadrul programului de finanțare al Fondului Social European – POSDRU.
În cadrul proiectului, Centrul SOS România va oferi consiliere pentru 510 studenți pe parcursul a 18 luni. În lunile iunie, iulie, august, septembrie si octombrie 2014 au fost atrași cate 40 de studenți din ciclurile licențial sau masteral din cadrul Universitatății Tehnice de Construcții București și Facultatății de Matematică și Informatică, Universitatea din București, care vor participa la ședințele de consiliere, pentru dezvoltarea carierei, organizate în urmatoarea perioada.

Participanții vor fi prezenti la ședințele de consiliere profesională organizate de Centrul Suport pentru Organizații Studențești, in sediul din Calea Plevnei 76, iar unii dintre aceștia vor beneficia și de stagii internaționale de practică, în urma cărora vor dobândi experiență practică în domeniile în care studiază.

Pentru mai multe detalii despre acest proiect, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 076651413 sau la e-mail csosromania@gmail.com, persoană de contact Corina Pisc.

***

Despre Centrul SOS Romania.

Centrul Suport pentru Organizații Studențești (Centrul SOS) România este o organizație neguvernamentală, care are scopul de a crește gradul de autonomie în rândul asociațiilor studențești din țară și de a contribui la dezvoltarea personală a studenților, oferindu-le cadrul necesar pentru desfășurarea de activități educaționale.

Mai multe detalii despre activitatea Centrului SOS România sunt disponibile pe www.centrulsos.ro sau pe pagina de Faceboook www.facebook.com/centrulsos

Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular