20 de participanţi la maratonul de specializare în HR de la Şcoala de Vară HR Club Next Generation!

0
119

La începutul acestei săptămâni, HR Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România, a dat startul celei de-a X-a ediţii a Şcolii de Vară HR Club Next Generation, unde, prin implicarea voluntară a peste 20 de tutori cu o impresionantă experienţă în domeniul resurselor umane, membri HR Club, s-a pregătit un maraton de formare de două săptămâni pentru studenţii şi masteranzii pasionaţi de domeniul resurselor umane.

Datorită numărului mare de aplicaţii din acest an (60 de aplicaţii), organizatorii au hotărât să suplimenteze de la 16 la 20 numărul celor care să participe la maratonul de specializare în HR. Ei au fost selectaţi în urma evaluării CV-urilor şi eseurilor trimise, dar şi a interviurilor individuale sau de grup.

Timp de 8 ore pe zi, participanţii îşi vor extinde cunoştinţele despre cele mai importante zone ale domeniului resurselor umane:  recrutare şi selecţie, managementul performanţei, compensaţii şi beneficii, formare şi dezvoltare profesională, strategie de resurse umane, dezvoltare organizaţională şi legislaţie şi relaţii de muncă. Programul va fi completat de o vizită de companie la Uzina Dacia de la Mioveni, sesiuni de dezvoltare personală, training-uri şi lucru pe echipe la un studiu de caz, folosind o metodă inovativă oferită de partenerul educaţional al evenimentului. Mai multe detalii puteţi afla de pe pagina evenimentului sau pagina de Facebook dedicată.

În decursul celor 9 ediţii anterioare, peste 170 de studenţi au avut ocazia să se întâlnească cu mai bine de 150 de tutori. Printre tutorii din acest an se numără:

 

Marius Bălăşoiu – Trainer, ForPeople

Nicoleta Dumitru –  Senior Consultant, Human Resource Services, PricewaterhouseCoopers

Ioana Moldovan – Training Manager, Orange România

Diana Rosetka – Managing Partner, Equatorial

Monica Vrăbiescu – Managing Director, Hill International România

Mirela Stere – HR Director, Macromex

Mihaela Perianu – Managing Partner, AIMS

Beatrice Gălăţanu – Business Owner/HR Trainer, My HR Lab

Romana Baia – Consultant, Trend Consult

Laura Martin – Coordinator Leadership Development, Vodafone România

Nevenca Doca – Director Executiv HR, Banca Transilvania

Liviu Grigorescu – Senior Consultant, Korn Ferry – Hay Group

Adela Jansen – Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale

Mirela Iordan – Director Resurse Umane, Pfizer România

Andrei Ion – Managing Director, 42 Organizational Assessment

Andreea Mihnea – Director Resurse Umane, Ernst&Young

Ada Măcinică – HR Manager, Kellogg

Nicoleta Moise – Global Leadership Development Lead, Kellogg

Andreea Sandu – HRBP & OD Manager, Pro TV

Camelia Slivneanu – HR Manager, Aerotravel

Ioan Dumitraşcu – Partner, PeliFilip

Nicoleta Stroie – Head of Corporate Course Department, A_Best

Unul dintre obiectivele strategice ale HR Club este de a susţine şi de a se implica în proiecte de educaţie a tinerilor, pentru a contribui la micşorarea discrepanţei dintre cunoştinţele şi abilităţile dobândite de aceştia în sistemul educaţional şi competenţele necesare pe piaţa muncii.  Participarea la şcoala de vară este gratuită, mulţumită tutorilor şi partenerilor care susţin acest eveniment: Parteneri anuali: Trend Consult şi PeliFilip; Parteneri eveniment: BRD şi Tenaris Silcotub; Partener educaţional: Equatorial; Suporteri eveniment: Macromex, Nestle, Tymbark Maspex România.

HR Club le mulţumeşte şi partenerilor media care au sprijinit evenimentul: Gratuitor, IQool, Portal HR, StudentIQ, Studland, StudPass, Re-start.ro, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Voluntar.ro.

www.hr-club.ro

HR Club este Asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Înfiinţat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu.

În prezent, HR Club are un număr de 400 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi membru al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.