2 ani Dianei 4Bucureștiul nu duce lipsă de viață de noapte. Există aici cluburi pentru toate tipurile de oameni, oricum te-ai îmbrăca, orice muzică ai asculta, orice păreri ai avea, cred că e imposibil să nu îți găsești un pub/cafenea/club pe gustul tău. Dianei 4 e un loc altfel și a pornit la drum acum exact doi ani, când un grup de prieteni au dorit să creeze un mix de locuri într-unul singur: bar, club, centru cultural, spațiu educativ

”Vedeam cam la fel lucrurile de la început și asta a ajutat mult. Am căutat o casă veche și ieftină. Am gasit în schimb una specială. Cu o istorie complicată. Un monument istoric, dar nu în sensul convențional și legal al termenului. Clădirea a fost naționalizată, s-au perindat  mulți locatari prin ea, a funcționat ca locație a unui serviciu de informații. A revenit în 2007 în proprietate privată. Toate epocile și-au lăsat amprenta asupra ei.

În această succesiune am intervenit și noi. Cu un design minimal care sperăm că naște curiozitate și în același timp familiaritate. Între timp a devenit un loc de întâlnire, dezbatere, creație și implicare, eliberat de presiunea comunismului. Au trecut doi ani de la deschiderea Dianei 4, doi ani interesanți și frumoși. Am organizat zeci de evenimente, am aflat povești și am făcut parte din ele. Nu am fi reușit să dăm acestei case viață fără toți cei care își pun creativitatea și resursele în sprijinul comunității.

De aceea, ne-am hotărât să sărbătorim acest lucru împreună cu voi. Toți cei care ne-ați fost alături la concerte, expoziții, teatru și dezbateri în tot acest timp.”

Dacă vreți să sărbătoriți această aniversare împreună cu ei, sunteți așteptați la concertele (cu intrare liberă) din perioada 13-15 iunie.

Program:

  •  Vineri, 13 iunie

Camil  si Rock Dj

  •  Sâmbătă, 14 iunie

Pixels

John Reily

  •  Duminică, 15 iunie

We Singing Colors

 

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/714881351911803/