Între 13 și 15 mai, Business Organization for Students desfășoară cea de-a cincea ediție a proiectului 1stEP, având ca temă Antreprenoriatul în mediul online. Evenimentul va fi găzduit pe data de 13 mai de EY România (Bulevardul Ion Mihalache 15-17, București) și pe 14-15 mai de Leo Burnett&Target (Str. Iorga Nicolae, nr. 13, București).

1stEP este un proiect marca Business Organization for Students ce se află la cea de-a cincea ediție. Acesta a luat naștere din pasiune pentru antreprenoriat pe data de 8 aprilie 2012 și are ca scop convingerea tinerilor că reușita în afaceri nu este imposibil de atins, iar obstacolele pe care le întâmpină un antreprenor în formare sunt ușor de depășit dacă acționează cu pasiune și determinare.

Structurat pe trei zile tematice, proiectul își propune să ofere studenților cunoștințe din domeniul antreprenoriatului online prin intermediul unor speakeri cu experiență și renume în această industrie precum: Janina Nectara, Laura Mușuroaea, Maria Dragason, Mihai Holhoș, Silviu Iliuță și reprezentanți ai companiilor partenere.

speakeri 1step ads4

Temele discutate în aceste zilele vor fi în ordinea următoare: Monetizare, Flexibilitate vs rigiditate, Social media, Freelancing, Personal branding, Trend vs stil, Online business management, Simulare – your own online business.

În prima zi a evenimentului, studenții vor avea ocazia să învețe noi modalități de inovare și finanțare a afacerii de la câțiva dintre liderii de pe piața acestui domeniu (Philips și Marketizator).

Pe 14 mai, cinci dintre cei mai renumiți antreprenori din industria social media vor împărtăși câteva dintre secretele lor, inspirând tinerii prin poveștile experienței acumulate de-a lungul anilor. Nicio întrebare nu va rămâne fără răspuns.

Pe 15 mai, studenții vor avea ocazia de a pune în practică tot ceea ce au învățat în zilele precedente ajutați de către partenerii de la EY România și A.T. Kearney care îi vor îndruma în conturarea planului de afaceri ideal. De asemenea, vor putea lua parte la două case study-uri interesante și dinamice.

La sfârșitul celor trei zile, participanții vor fi răsplătiți pentru faptul că au avut curajul de a face primul pas spre viitorul lor. În acest sens, vor primi surprize și de asemenea, vor participa la un concurs pentru un premiu deosebit.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: A.T. Kearney, Leo Burnett&Target, EY România Philips, Genpact.

Pentru mai multe detalii despre 1stEP, puteți accesa site-ul http://bosromania.ro/1step/  sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/1firststep/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here