Încă nu știu dacă să numerotez toată treaba sau să just go with the flow. Dacă nu-s numere, try to keep up. Știți de ce vă zic astea? Pentru că marea majoritate a șatrei masculine o gândește, o parte din ei o spune, o mai mică parte din ei o cere și o mai mică parte din ei o primește. Nimic rău în asta. Nu primești întotdeauna ce ceri, dar nu vei primi niciodată nimic dacă nu ceri. „Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană”. A spus-o Dinică, nu eu. Hai că-i dăm pe numere, să fie ușor de urmărit.

1. Vrem fete drăguțe. Oricât de superficial ar suna treaba asta, așa e. N-ai să vezi băiat să vrea să umble cu Conchita, ce dracu! Fetele urâte, dar deștepte, vor fi prietene bune, vor intra în friendzone. Sau ce credeați, că doar voi aveți opțiunea asta?

2. Când zicem că nu înțelegem ce aveți de transmis, nu e cazul să ne considerați proști sau mai știu eu ce. Pur și simplu n-ați vorbit pe limbajul nostru. Așa cum noi încercăm să vă explicăm pe înțelesul vostru ce înseamnă un off-side, fault sau ce a pățit Iphone-ul vostru, așa ar trebui să ne explicați și voi. Fără ifose.

3. Dacă vrem să-ți captăm atenția, vom face orice pentru asta. Orice!

4. Dacă ne-ai obținut încrederea, noi vrem să-ți povestim multe. Unii încep să povestească după două pahare de ceva, alții după mai multe. Paharele sunt cheia. Nu folosi împotriva lui ceea ce ți-a povestit. Sunt chestii pe care el ți le-a povestit abia după ce i-ai câștigat încrederea. E posibil să nu-ți mai povestească nimic dacă faci asta. Punem mare preț pe încredere. Ca și voi.

5. Și băieții plâng. Deal with that.

6. Fetele cu inițiativă. Ne place să fim luați de mână.

7. V-am mai spus-o, nu înțelegem subtilitățile. Spune direct ce ai de spus și păstrează subtilitățile pentru prietenele tale.

8. Marea majoritate a bărbaților își iubesc mamele. Și atunci când se hotărăsc să caute ceva serios, vor căuta ceva asemănător. Vrem să știm că atunci când vom avea nevoie de ajutor, putem apela la voi fără nicio reținere și nu la mama noastră. Dacă nu ești genul, nu-ți face prea multe planuri de viitor.

9. Bărbații adoră mai mult fetele cu creier decât fetele cu fuste scurte.

10. Când un bărbat zice că e înnebunit după o femeie, chiar e.

Continuarea articolului pe macheamagrecu.ro