duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internship17 Noiembrie-Ziua internationala a studentilor!

17 Noiembrie-Ziua internationala a studentilor!

Studenția este una dintre cele mai frumoase perioade din viața noastră. Ea cuprinde anii finali de formare profesională și ne ajută pe fiecare dintre noi să ne dăm seama de direcția în care ne dorim să pășim în viitor.

Ziua Internațională a Studenților este o celebrare a multiculturalismului, diversității și cooperării între studenții din întreaga lume. Rădăcinile acestei zile stau la baza comemorării celor 1200 de studenți din Praga uciși în al Doilea Război Mondial. Această sărbătoare tristă s-a transformat pe parcurs într-o ocazie de care universitățile din întreaga lume au profitat pentru a sărbători studenții în general.

În această zi studenții organizează diverse evenimente în care își arată simțul de responsabilitate socială, se angajează în diverse competiții academice sau, de ce nu, se plâng de taxele și birocrația care le face viața mai grea.

Organizațiile studențești de voluntari se mobilizează în această zi și pentru a ajuta comunitatea locală după posibilități, pentru a informa și ajuta studenții din primul an în procesul de integrare și pentru a sărbători la unison această perioadă specială din viața lor.

Nu lăsa această zi să treacă neobservată și implică-te în eventualele acțiuni demarate de colegii tăi sau de universitățile din comunitatea ta.

student1Sursa foto: uniunea.ro

Ionut Mirea
Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES

Most Popular