15 acțiuni care atrag banii în viața ta by incubator107

0
353

Ce ?

Imaginează-ți, pentru o clipă, că ai un venit mare și stabil, că locuiești în casa visurilor tale și că faci ceea ce-ți place. Pe măsură ce această imagine se conturează în mintea ta, poate că vei vrea să știi mai multe despre cum poți transforma acest vis în realitatea de zi cu zi.

Te așteptăm la atelierele „15 acțiuni care atrag banii în viața ta”, unde vom discuta despre ce poți să faci în mod foarte concret ca, în sfârșit, să fii mai împlinit din punct de vedere financiar și, deci, mai fericit!

La primul atelier, marți, 10 martie, vom discuta despre acțiunile exterioare, cele pe care le poți face în jurul tău pentru a elimina orice barieră care stă acum în calea abundenței.

La cel de-al doilea atelier marți, 17 martie, vom vedea care sunt schimbările interioare care te vor organiza astfel încât veniturile tale vor începe să crească de unde nici nu te aștepți.

Iar la final vei primi un cadou-surpriză care te va susține în acest drum spre împlinirea financiară.

Cu cine?

Mă numesc Ana Bâtcă și sunt jurnalistă de 12 ani, iar în ultimii 10 ani am scris articole, știri, analize și interviuri pe teme financiare. În plus, am citit zeci de cărți și articole despre îmbunătățirea situației financiare din dorința de a atrage abundența în viața mea, dar și de a împărtăși cunoștințele cu cei din jur. De asemenea, sunt trainer autorizat de Ministerul Muncii și NLP Practitioner în curs de formare. Dar, pe lângă educația formală, am capacitatea de a trezi entuziasmul în pesoanele care vor să schimbe ceva în viața lor.

aerytu

 

Cu ce?

Vă aștept la cele două ateliere „15 acțiuni care atrag banii în viața ta” înarmați cu curiozitate, deschidere și răbdare de a face exerciții practice, dar și pregătiți să faceți față unor venituri mai mari.

Când?

Marți@incubator107, 17 Februarie de la 19:00 la 21:00
Marți@incubator107, 10 Martie de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1182,  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.