Studenții antreprenoriali își testează ideile de afaceri și câștigă până la 15 000 EUR în competiția națională Compania Anului 2015, cu șansa de a obține și un loc în finala europeană de la Lisabona, 1-3 iulie.

Echipele interesate se pot înscrie până la 15 martie la www.startup.jaromania.org.

Compania Anului este cea mai mare competiție europeană de antreprenoriat pentru studenți și îți oferă posibilitatea să testezi produsul/serviciul tău cu clienți reali și să înveți de la consultanții voluntari  cum să faci un plan de afacere pentru finanțatori.

Echipele calificate vor beneficia de mentorat din partea partenerilor din comunitatea de afaceri: Visa România, Citi, General Electric, Metro, Romanian-American Foundation, Enterprise Investors, EY, Hyundai Auto România, SAP România și Amway.

În ultimii 5 ani, cele mai bune din cele peste 220 de echipe (30 de universități):

  • s-au întâlnit în finala națională cu antreprenori și investitori cunoscuți
  • au câștigat peste 40 000 EUR pentru lansarea afacerii
  • au obținut finanțare în Arena Leilor după participarea în program
  • au obținut locul III la ediția din 2011 de la Madrid a finalei europene
  • au testat în mod REAL o idee de afacere cu ajutorul unui consultant voluntar, au făcut prima vânzare și au văzut ce înseamnă să fii antreprenor.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul ceremoniei de premiere de la Ateneul Român, în cadrul Business Hall of Fame, un eveniment prestigios marca Junior Achievement, dedicat recunoașterii contribuției unor lideri, manageri sau antreprenori la dezvoltarea economică și socială a comunității.

Informații complete sunt disponibile la www.startup.jaromania.org și la startup@jaromania.org.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here