11even Experiences Bucuresti – Emotiile conduc la actiune

  0
  225

  10372241_512193002246910_7311736374370707530_n

  11even Experiences Bucureşti are loc joi, 22 mai 2014 începând cu ora 17.30 la Cinema Studio. Evenimentul face parte din seria de evenimente naţionale 11even desfăşurate în 11 oraşe din România în luna mai. Anul acesta, emoţiile conduc la acţiune.

  Evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea şi sufletul participanţilor, pentru a inspira şi a genera decizii pozitive pe plan profesional şi personal. La Bucureşti, 11 speakeri ce provin din zona business, antreprenoriat, freelancing, sport, social şi artă vorbesc despre experienţele lor de viaţă, carieră şi business, răspund la întrebările publicului şi le stau participanţilor la dispoziţie pentru networking şi schimb de idei.

  Cele două teme abordate anul acesta sunt Humanizing Work şi Bringing Joy in life. Cei prezenţi la eveniment vor afla cum reuşesc oamenii de succes să trăiască bucurie prin munca lor de zi cu zi, cum se poate construi un business şi un stil de viaţă în jurul unei pasiuni, care sunt principiile şi valorile care aplicate aduc echilibru între viaţa de familie şi cea profesională, cum se transformă un dezavantaj într-o calitate şi cum se creează performanţă în lucrul cu o echipă.

  Speakerii care vor oferi aceste perspective sunt: Steven van Groningen – preşedintele băncii Raiffeisen şi soţia sa, campioana olimpică Valeria Răcilă van Groningen; Mihai Gaiţă – jucător de tenis în scaun cu rotile; Teodora Migdalovici – Ambasador Cannes Lions în România şi fondatoarea The Alternative School for Creative Thinking; Vlad şi Claudia Teodorescu – cuplul mama-fiu ce dezvoltă business-ul de famile prin centrul Donna Medical Center; Mirela Retegan anteprenor concept ZURLI – o lume a părinţilor şi copiilor fericiţi; Alin Gherman – Director comercial DPD România, un mare jucător de pe piaţa locală de curierat; Nicoleta Chirică, antreprenor şi designer Iutta; Viorel Copolovici – omul care şi-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere şi stil de viaţă; Tedy Necula – regizor de filme inspiraţionale care a transformat dizabilitatea sa într-un atu.

  Evenimentul de pe 22 mai prezintă momente artistice, un special guest cocktail şi o lansare de carte susţinută de Amedeia Neamţu: “Poveşti colorate din ţara curcubeilor”. De asemenea, un grup de copii orfani sunt invitaţi la eveniment cu ajutorul sponsorilor, pentru a cunoaşte şi interacţiona cu oameni de valoare şi a privi viaţa dintr-o perspectivă de reuşită şi împlinire.

  Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile la una din cele trei categorii de bilete: Educativ (facilitează accesul studenţilor şi cadrelor didactice), Standard şi Premium (pentru un acces mai personal la poveştile speakerilor) pe site-ul evenimentului sau direct de la Cinema Studio, în fiecare seară între orele 19:00 – 21:00.