Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO, a repartizat, marţi, 12 mai 2015, 100 de autovehicule către cluburile sportive şi federaţiile din ţară, în cadrul programului de dezvoltare a parcului auto, derulat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei.

În cadrul conferinţei de presă, Liviu Dragnea, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a enumerat proiectele pe sport în derulare din toată ţara şi şi-a exprimat încrederea că ele vor fi finalizate la termenele stabilite.

La eveniment au participat preşedinţi de federaţii sportive şi preşedinţi de cluburi sportive, adică beneficiarii microbuzelor. Pe lângă aceştia, au fost prezente şi nume mari ale sportului românesc precum Leonard Doroftei şi Elisabeta Lipǎ.

Sportul a fost mereu un ambasador de succes al României şi, din acest motiv, orice ajutor oferit pentru dezvoltarea acestuia este binevenit. Dacă toate proiectele enumerate se vor finaliza, atunci infrastructura sportului de la noi va cunoaşte o îmbunătăţire majoră. Este important să ne putem lupta în competiţiile sportive cu aceleaşi şanse ca şi celelalte state. Prin ceea ce s-a întâmplat marţi, putem spune că este un prim pas să se întâmple acest lucru.

Pentru detalii legate de proiecte, dar şi pentru alte informaţii utile puteţi accesa www.mts.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here