10 comedii de Crăciun

0
9353

Comedii de Crăciun

 – de la cele mai vechi la cele mai noi –

DISCLAIMER: Filmele sunt în ordine cronologică.

Pentru filmele apărute cu ocazia Crăciunului anul acesta click pe următorul link: https://www.iqool.ro/filme-de-craciun-2017/

SCROOGED (1988)

Într-adevăr, filmul este foarte vechi. Atât de vechi încât în 2018 o să împlinească 30 de ani. Umorul lui, însă, este încă relevant. Copilăria protagonistului nu a fost una deosebit de plăcută, prin urmare, el nu a apreciat niciodată cu adevărat spiritul Crăciunului. Cu ajutorul unor vizite surpriză, Frank realizează ce înseamnă cu adevărat Crăciunul. O comedie cu puțină sare și mult piper care o să-ți înveselească sigur seara, prânzul sau dimineața, depinde la ce oră o să-l urmărești.

JINGLE ALL THE WAY (1996)

În fiecare an de sărbători există o jucărie pe care orice copil și-o dorește. Protagonistul filmului, Howard Langston, este foarte ocupat cu munca și își neglijează fiul. De Crăciun acesta își dorește foarte mult o jucărie cu un super-eroul lui preferat. Tatăl lui încearcă s-o găsească, dar ajunge prea târziu când nu se mai găsește în magazine. Howard pleacă, așadar, la vânătoare după jucăria mult dorită de fiul său.

ELF (2003)

În Ajunul Crăciunului, într-un orfelinat, un copil se târăște în sacul de cadouri a lui Moș Crăciun. Așa ajunge în atelierul său de la Polul Nord. Este adoptat și crescut ca un elf, dar în creștere, aceasta este de trei ori mai mare decât ceilalți. În aceste condiții, se decide că cel mai bine pentru el este să-și găsească adevărata familie lui. În final, acesta este trimis în SUA în căutarea identității sale.

BAD SANTA (2003)

O comedie de Crăciun nonconformistă și puțin cam naughty. “Bad Santa” este povestea a doi escroci care pleacă într-o excursie prin magazine îmbrăcaţi ca Mos Crăciun şi elful său. Răspândirea fericirii nu este motivul lor, ci jefuirea fiecărei instituţii prin care trec. Planul devine complicat când întâlnesc un copil de 8 ani care îi învaţă adevărata semnificaţie a Crăciunului.

CHRISTMAS WITH THE KRANKS (2004)

Un cuplu decide să sară peste sărbătoarea Crăciunului pentru a salva bani pentru un concediu în Caraibe, stârnind indignarea vecinilor. Când fata lor se întoarce acasă cu iubitul ei pentru a petrece Crăciunul cu părinții ei, aceștia apelează tot la vecini pentru a-i ajuta în organizarea unui Crăciun perfect.

THE FAMILY STONE (2005)

Pentru cei care vor o poveste de dragoste de Crăciun care să nu fie prea siropoasă și să-i amuze, Familia Stone e filmul perfect. Meredith vrea să fie acceptată de Crăciun într-o familie ciudată, familia iubitului ei. Acesta dorește să o ceara de soție, dar familia lui nu este de acord. Urmează un întreg șir de peripeții pentru a-i face pe aceștia sa o accepte.

JUST FRIENDS (2005)

Chris Brander (Ryan Reynolds) vine în vizită orașul său natal pentru a petrece Crăciunul. Acolo o reîntâlnește pe frumoasa Jamie și încearcă din nou să-i fie mai mult decât un simplu prieten.

WHY HIM? (2016)

De-a lungul vacanței, Ned (Bryan Cranston), un tată iubitor, dar mult prea protectiv, merge împreună cu familia să-şi viziteze fiica la Stanford. Acolo se întâlnește cu cel mai mare coșmar al său: Laird (James Franco), iubitul miliardar din Silicon Valley, extravagant atât în limbaj, cât şi în atitudine. Ned nu crede că Laird este partenerul potrivit pentru fiica sa, iar de aici până la un război deschis cu viitorul „fiu” este doar un pas.

A BAD MOM’S CHRISTMAS (2017)

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății. De această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor. Până la finalul vacanţei, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei „Sărbători fericite!”.

DADDY’S HOME 2 (2017)

Daddy’s Home 2 (2017) urmărește peripețiile lui Brad și Dusty, pe măsură ce trebuie să se ocupe de părinții lor intruzivi în perioada sărbătorilor de iarnă. Tatăl și tatăl vitreg, Dusty și Brad, își unesc forțele pentru a realiza și a le oferi copiilor lor Crăciunul perfect. Lucrurile par să funcționeze bine, asta până când noul parteneriat este serios pus la încercare de sosirea tatălui lui Dusty, un bătrân macho și a tatălui lui Brad, un bărbat sensibil și exagerat de afectuos.

Dacă aveți alte sugestii de comedii de Crăciun foarte reușite pe care le-am ratat, nu uitați să comentați!

Vizionare plăcută!

Surse: www.cinemagia.rohttps://ro.wikipedia.org/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.