marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
Acasă10 burse educationale in domeniul Roboticii!
Array

10 burse educationale in domeniul Roboticii!

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) anunta lansarea proiectului „Burse educationale in domeniul Roboticii – 10 pentru 10″!

Proiectul are ca scop principal sustinerea tinerilor de exceptie care au incheiat anul scolar 2015-2016 cu nota 10 pe linie, in vederea participarii gratuite la cursurile de robotica oferite de Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) pentru deprinderea de notiuni practice de #Programare, #Robotica, #Electronica si #Mecanica.

In cadrul proiectului vor fi oferite un numar total de 10 burse, reprezentand contravaloarea unui Curs de Robotica, Electronica si Programare pentru Copii si Adolescenti.

Finantarea se asigura din sursele proprii ale Programului Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) pentru sustinerea tinerilor in vederea deprinderii de competente in domeniul IT/Robotica. 

Confirmarea si rezervarea locului se face numai in ordinea incheierii /semnarii contractului. La semnarea contractului sunt necesare urmatoarele documente in copie xerox, in doua exemplare: carnet de note vizat din care sa reiasa situatia scolara (10 pe linie) si diploma de merit sau premiu (daca este cazul).

(1) Atentie, locuri limitate! (doar 10 locuri).

(2) Se adreseaza exclusiv elevilor care au media generala 10 (nu FB) – adica din clasele V-XII.

(3) Nu include kit-ul robotic si laptop-ul necesar pentru programarea robotului.

(4) Data limita de inscriere este 15 septembrie 2016.

(5) Cursurile vor avea loc in perioada 26 septembrie 2016 – 12 februarie 2017.

Inscrierile se pot face pe www.academia.inventeaza.ro.

DESPRE PROGRAM

Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro) este un program educational „before & after school” de tip STEAM*, care are la baza deprinderea de notiuni practice de Programare, Robotica, Electronica si Mecanica. Programul imbina utilizarea tehnologiei cu joaca educativa si este complementar cunostintelor dobandite la scoala de copiii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani.

*Acest program este dezvoltat pe baza conceptului educational de tip STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics), avand o abordare interdisciplinara si aplicata. Fiind o activitate complementara programului scolar obligatoriu, scopul principal al academiei inventeaza.ro este acela de a invata tinerii CUM sa puna in aplicare, in viata de zi cu zi, cunostintele dobandite la scoala. astfel, STEAM integreaza cele cinci discipline intr-o paradigma de invatare care corespunde cerintelor prezente sau viitoare ale lumii reale.

SOCIAL MEDIA

Puteti vedea in timp real CUM este la Atelierele de Robotica,  

•    pe Facebook: http://www.facebook.com/academia.inventeaza.ro sau 

•    pe Instagram http://www.instagram.com/academia.inventeaza.ro/

Articolul precedentDinozaurii între mit și realitate
Articolul următorStudiul reptilelor
Ana Lazar
Să aflu, să învăț, să cunosc oameni frumoși sunt cele mai importante valori pentru mine şi cred că cel mai rapid drum către succes este să ai încredere în propriile capacități.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular