10 aplicații ROMÂNEȘTI pe care trebuie să le ai în telefon

0
2985
aplicații românești
sursă foto: https://www.hounddogdigital.com/

Nu ești sigur pe tine legat de ceva? Află de la IQool.ro cele 10 aplicații românești care te ajută să te descurci în orice situație fără probleme!

VreauATM

VreauATM este prima dintre cele 10 aplicații românești prezentate, funcționale atât pe Android, cât și pe iOS, utilă în a găsi sucursalele și ATM-urile tuturor băncilor de care ai nevoie în apropiere de tine.

Aceasta este la îndemâna oricui se află într-un oraș din România și are nevoie rapid de bani numerar. Elementul distinctiv și, din punctul meu de vedere, cel mai interesant, este faptul că îți oferă posibilitatea de a suna direct locația respectivă până să pornești la drum. De asemenea, îți sunt oferite direcții pentru a ajunge cât mai facil acolo. Simple as that! 

Dicție.ro

Să fim serioși, întotdeauna este loc pentru mai bine! Aplicația Dicție.ro se pretează la exigențele oricui dorește să își îmbunătățească abilitățile de a vorbi corect și cursiv. În plus, îți pune la dispoziție atât exerciții variate, cât și posibilitatea de a lua legătura cu specialiști în domeniu. Prin urmare, aceștia îți vor asculta înregistrarea vocală și vor trimite un feedback prin e-mail privind gradul corect sau incorect al pronunției, ritmului, vocii și al eventualelor defecte de vorbire.

Cum se scrie?

Cu toții mai avem scăpări gramaticale, puse pe baza neatenției sau a neștiinței. Pentru a ne asigura că nu ne facem de râs în diverse cadre publice, sau chiar pentru a nu ne pierde respectul de sine, aplicația Cum se scrie sare în ajutor cu explicații! Într-o notă asemănătoare aplicației precedente, aceasta te ține la curent cu variantele gramaticale acceptate de către DOOM, asigurându-te că vei scrie întotdeauna corect. Pe lângă asta, îți este mereu la îndemână pentru a evita situațiile jenante când oscilezi între un „i”, sau doi.

Bucătăraș

Ți se va face foame imediat după ce o vei instala. Aplicația pune la dispoziție rețete variate și accesibile tuturor. Fie că ești familiarizat cu gătitul, dar ai rămas în pană de idei, ori ești un student care încearcă să nu moară de foame după o săptămână de mâncat zacuscă și cartofi de la MC, aplicația aceasta este pentru tine!

În plus, ți se listează ingredientele exacte de care ai nevoie pentru rețeta aleasă, cât și gramajele necesare sau modul facil de preparare. De asemenea, ARE POZE! – pentru ca tu să știi cum ar trebui să arate felul de mâncare preparat (subliniez AR TREBUI).

BONUS: Au chiar și secțiune de rețete vegane!

Orașul meu

Mereu ai discuții în contradictoriu cu iubitul sau iubita pentru că nu știți unde să mergeți să mâncați? Let there be no more! Află cele mai bune recomandări în materie de mâncare și băuturi prin aplicația românească Orașul meu! Pe lângă asta, ai la dispoziție de la universități, spitale, până la benzinării, stații de autobuz sau taxi care te pot ajuta pentru a economisi timp când te afli într-un oraș nou!

Admitere medicină

Nu cred că mai este nevoie de o descriere adițională, deoarece numele aplicației vorbește de la sine! Aceasta vine în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru admiterea la medicină, oferindu-le posibilitatea de a se evalua singuri, prin rezolvarea contra timp a multiple grile de examen.

Constituția României

Având în vedere frecventele schimbări de ordin guvernamental și neînțelegerile dintre cei care sunt la conducere cu privire la multiple articole din Constituție, este indicat pentru orice român să fie informat și actualizat cu legile după care ne ghidăm. Consider de bun simț ca fiecare popor să își cunoască drepturile și obligațiile pentru a putea înțelege și acționa conform și în favoarea intereselor și doleanțelor sale. De aceea, această aplicație vine în ajutorul cetățenilor determinați să își etaleze respectul față sine și de țară.

Biziday – Știri verificate

Cu toții îl cunoaștem pe jurnalistul Moise Guran. Majoritatea, probabil, de pe postul de radio Europa FM. Ei bine, acesta a creat o aplicație care se numește cum altfel, dacă nu BIZIDAY, după emisiunea radio moderată de către acesta. Aplicația este menită să afișeze calupuri de știri în timp real, verificate, care să mențină publicul informat. Cool, huh?

Comentarii BAC

Se apropie mult așteptata perioadă (NOT) a Bacalaureatului! Ei bine, IQool susține elevii de clasa a douăsprezecea (sau pe cei mai mici, care vor să se apuce mai devreme de învățat) prin a îi anunța de existența unei aplicații extrem de folositoare!

Cum proba de Limba și literatura română este obligatorie indiferent de profilul ales, ne-am gândit că nu ar strica nimănui să mai răsfoiască un comentariu cu un scroll nevinovat în autobuz, în pat, sau oriunde îți e incomod să deschizi o carte.

Îndreaptă spatele

Tu! Chiar acum! De multe ori realizezi că ai o poziție incomodă pe scaunul de la birou. Te corectezi, iar după câteva minute observi că stai la fel de cocoșat. Pentru cei care lucrează în medii corporatiste, iar statul pe scaun face parte dintr-o rutină inevitabilă, această aplicație este de notat! Ea îți amintește că trebuie să îți îndrepți spatele pentru a avea o postură corectă și pentru a evita durerile cauzate de către statul prea mult la birou.

 

Câte dintre aplicațiile de mai sus erau deja instalate în telefonul tău?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.