București, 29 noiembrie 2017București Mall, împreună cu Diverta, îi așteaptă pe cei mici, vineri, 1 decembrie, la o altfel de paradă: parada trick-urilor și skill-urilor Kendama. Maestru de ceremonii va fi, ca întotdeauna, CRBL.

Între orele 14:00-16:00 au loc înscrierile, iar în intervalul 16:00 – 17:00 se desfășoară calificările. De la ora 17:00, CRBL va susține un concert special, în cadrul căruia va lansa o piesă în premieră. După concert, lupta kendamelor continuă pentru premiul cel mare: o trotinetă electrică.

 De asemenea, pasionații de kendama vor mai putea încă să admire la București Mall colecția de 550 de kendame ale lui CRBL, expusă în zona Fântânii, prima expoziție de acest fel din România. Expoziția poate fi văzută până pe 3 decembrie.

Și, celor care decid să folosească prilejul și pentru shopping, București Mall le oferă șansa să câștige un apartment nou, complet mobilat și utilat, cu finisaje de lux, în complexul imobiliar InCity Residences.

Tot ce trebuie să facă este să cumpere produse și/sau servicii în valoare de minimum 200 de lei pe zi, dovedite cu cel mult două bonuri fiscale, să se înscrie la infodesk și pot câştiga prin tragere la sorţi apartamentul visurilor lor. Campania “Bine ai venit în casa ta” celebrează 18 ani de la lansarea București Mall.

Mai multe detalii despre campanie puteți găsi aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here