marți, octombrie 19, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipStudents Speakers Club-Cum să te motivezi după ce reușești?

Students Speakers Club-Cum să te motivezi după ce reușești?

Una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor este vorbitul în public. Acest lucru este o artă, iar noi suntem cei care te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi. Proiectul Students Speakers Club reunește zeci de speakeri, în fața a numeroși tineri, oferindu-le celor din urmă ocazia să învețe și să se lase purtați în diverse discuții, lasând deoparte emoțiile.

Students Speakers Club este un proiect ce a ajuns la a doua ediţie şi are ca ţintă dezvoltarea studenţilor, atât din Academia de Studii Economice cât şi din celelalte universităţi din Bucureşti. Proiectul a început ca o iniţiativă a tinerilor din SiSC (Sindicatul Studenţilor din Cibernetică) şi a lui Paul Ardeleanu, speaker profesionist. Proiectul este gândit în aşa fel încât studenţii participanţi să îşi mărească sfera de cunoştinţe, să capete încredere în forţele proprii, să reuşească să se facă auziţi.

Invitatul special al acestei ediţii este Veronel Guiman, fondatorul VMotivation (www.vmotivation.ro), iar principala temă abordată va fi „Cum să te motivezi după ce reuşeşti?”.

Program:

15:30-16:00 : Sosirea participanţilor
16:00-16:05 : Prezentarea Students Speakers Club
16:05-16:15 : Probă Self-Help
16:15-16:40 : Susţinere primele două discursuri + Feedback
16:40-16:50 : Pauză
16:50-17:00 : Proba improvizaţiei: Expertul
17:05-17:15 : Ultimul discurs + Feedback
17:15-17:45 : Invitatul special
17:45-18:00 : Concluzii
18:00-18:30 : Training/ Amatori
18:30-18:40 : Prezentare de cărţi
18:40-19:00 : Networking

De ce să participi la eveniment?

• Îţi dezvolţi încrederea în tine
• Devii un influencer
• Îți creezi relații, cunoști oameni noi
• Îţi dezvolţi abilităţi de leadership
• Îţi vei îmbunătăţi limbajul nonverbal

Pentru mai multe detalii legate de proiect sau organizație, nu ezitați să accesați site-ul nostru sau să urmăriți actualizările zilnice ale paginii de facebook!

SiSC este prima organizație studențească din ASE, fiind înființată în 1996 și având aproximativ 200 de proiecte desfășurate cu succes până în prezent. Misiunea organizației este de a reprezenta studenții Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (C.S.I.E.), atât prin susținerea intereselor și drepturilor în raport cu mediul academic, cât și prin crearea de oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular